DIT IS CHAYDEN RICHIE MUSIC aLIVE!

DIT IS CHAYDEN RICHIE MUSIC aLIVE!

Vandaag 13-december is mijn eerste single van mijn eerste album gereleased. Deze staat overal online, Spotify, Deezer, iTunes, Tidal en ook op YouTube. Op YouTube alleen nog als official audio track omdat mijn videoclip voor Gas Pedal nog niet rond is.

Volgend jaar 2020 drop ik mijn eerste EP genaamd FXF10, naar aanloop van deze primeur wil ik jullie graag bezig houden. Jullie Entertainen en natuurlijk voorzien van leuke items en leuke filmpjes die jullie al een lange tijd niet hebben gezien op Instagram of Snapchat. Ben een rustige man geworden whahaha.

Druk op de buttons van mijn hoofdpagina om een inkijk te krijgen en natuurlijk kans te maken op leuke dingetjes. Tot zo ver mijn eerste bericht op de website. Ik zal op mijn Instagram pagina en Facebook pagina aankondigen wanneer deze actie van start gaat.

– Chayden Richie

TERUG
0